Vi brygger den gode historie

Kvalitet og intet andet!

brød

Trenden er klar og helt tydelig. Et stort antal danske forbrugere vil absolut ikke nøjes med mindre end det bedste på bordene længere.Kravet om høj kvalitet er steget mærkbart og der er et udpræget ønske om også at få et indgående kendskab til den historie der ligge bag hver enkelt produkt. Fremstillingen og indholdet af de enkelte fødevarer skal være helt klar og tydelig, når man handler ind til familien. Specialbutikkerne nyder godt af denne genvundne interesse og nye ”kræsenhed” og bliver i dag besøgt flittigt, af alle de forbrugere der stiller krav og hellere vil gå til fagfolk og handle, frem for bare at smide alting i en vogn i supermarkedet.

Smagsoplevelser står øverst på indkøbssedlerne i mange hjem og det mærker de mindre producenter af kvalitets fødevarer tydeligt lige nu.

Bager Charlottenlund ser positivt på de nye tendenser. Her i forretningen er der alle dage blevet bagt og solgt  kvalitets bagværk og de oprindelige håndværksmæssige traditioner er aldrig blevet brudt. Kvaliteten er i særklasse og glade kunder strømmer til hver eneste dag. Sortimentet er vokset, så udvalget af gode kager og brød er større end nogensinde før. Her lyttes nøje til kundernes ønsker, de er altid i centrum både i den daglige handel og omkring specialopgaver til specielle lejligheder.

Besøg Bager Charlottenlund alle ugens dage

Bager Charlottenlund bager alle ugens dage. De brød og kager der sælges her er helt nybagte og tåler ingen sammenligning med det der ligger i plastikposer på supermarkedets hylder, derfor kommer kunderne igen og igen. Intet smager, dufter og mætter, som rigtigt bagerbrød lavet helt fra bunden af de bedste ingredienser og uden tilsætningsstoffer.

Hver årstid sætter sit præg på forretningen og de enkelte højtider markeres flot med præcis det bagværk, der hører sig til. Nok er danskerne blevet mere optagede af sundhed, men der er stadig plads til søde små synder, især af den gode slags.

Som nævnt, er der fokus på fagets stolte traditioner, men der tænkes også innovativt og produktudvikles hele tiden. Danskerne vil have deres klassiske rugbrød, rundstykker, wienerbrød o.s.v., men er bestemt også meget åbne for andre brødtyper og kager. De oprindelige og fine produkter og opskrifter, som har gjort det danske bagerfag berømt i hele Verden, går aldrig i glemmebogen, men det er kun naturligt at strømninger fra andre kulturer og nye tendenser tages ind og fortolkes af bagermesteren.

Bager Charlottenlund klarer alle ønsker

Flotte og lækre kager har altid været en del af de store fester. Bager Charlottenlund står altid klar til at lave lige den kage, som passer perfekt til den særlige anledning, uanset hvor mange gæster der kommer. Din personlige kage, kan i samarbejde med Bager Charlottenlund få præcis den smag og det udtryk, som du drømmer om. Kom ind og få en snak om de mange muligheder på dette område. Bagermesteren elsker en god udfordring, så bare tænk stort og anderledes, hvis der skal holdes fødselsdag, jubilæum, barnedåb, studenterfest, bryllup eller andet. Bager Charlottenlund har også både masser af erfaring og idéer til festkager, som du kan blive godt inspireret af.

Kilde: http://menycharlottenlund.dk/afdelinger/bager

Lisbeth Carlsen

Læs flere artikler af denne skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *