Vi brygger den gode historie

Få frokostlevering i Roskilde og København og gør det hyggeligt at spise frokost

fin frokost

Siden barnsben, har noget af det mest kedelig, man overhoved kunne få været madpakker. Den der lugt og fornemmelse man får, når man åbner en madpakke med rugbrøds madder, der er smut med leverpostej, og så to agurk skiver på toppen. Det hele er helt klistret, og det ser på ingen måde lækkert ud. Selv når man endelig laver en lækker madpakke med salater og frisk brød, vil det aldrig blive nær så lækkert, som når man køber noget fra bageren i Ballerup eller når man spiser frokost derhjemme på en god søndag eftermiddag. Det kommer også til at fylde utroligt meget, hvis man endelig skal have en madpakke, der rent faktisk har nogen som helst mulighed for at holde sig lækker. For da skal man både have muligheden for at separerer sin mad, så de forskellige dele ikke får lov til at give hinanden fugt og smag. Derudover skal man altså også have muligheden for at medbringe et kæmpe køleelement med i taske, så maden kan holde sig frisk. Det er de færreste arbejdspladser, der har køleskab til madpakker. Det er derfor ofte, at man blot ender med, at man smider den madpakke, som man har med hjemme fra Greve af, ud. Dette er en skam, og et kæmpe spild af både mad og tid, derudover er det på ingen måde sundt at springe sin frokost over. Det gør det altså også super fristende for det først at bruge en masse penge på mad fra bageren eller 7/11, især hvis man er i København eller Roskilde, hvilket for det første vil komme til at gøre ondt på pengepungen, men som på samme tid også vil komme til vise sig på vægten. For man vil ofte komme til at købe mad, der er mere eller mindre fastfood, og dette kan altså have indflydelse på helbredet.

Få frokostlevering i Roskilde eller København og begynd at spise frokost

En måde hvor på, man kan løse dette problem, er ved at sørge for, at der er mulighed for at få mad på arbejdspladsen. På denne måde kan alle kollegaerne samles omkring en lækker frokost, hvor meget faktisk er lækker både at se på, men også at spise. Man vil i langt højere grad vælge dette alternativ, hvis det er muligt uanset, om det koster penge eller ej, for det vil være nemt og tæt på. Kantiner er i virkeligheden grunden til, at gymnasium elever ikke spiser kebab hver evig eneste dag. Så uanset om man arbejder i Hvidovre eller Ballerup, kan man forslå sin chef at få frokostlevering.

Få en varieret frokostlevering i Roskilde eller København

Hermed sørge chefen først og fremmest for, at man får en varieret kost, hvor der også gerne er sunde alternativer, hvis ikke al maden er sund. Det gør arbejdsdagen langt mere overskuelig, hvis man kan se frem til en lækker frokost midt på dagen. Til sidst giver dette et godt fællesskab på arbejdspladsen, når man kan samles om mad.

Lisbeth Carlsen

Læs flere artikler af denne skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *