Vi brygger den gode historie

Få en behandling med botox i Århus

panderynker

Botoxbehandlinger er blevet meget populære i de seneste år. Man ser flere og flere kendte mennesker i medierne, som har fået foretaget en eller anden form for behandling med botox. Når du får en behandling med botox, er det en rynkebehandling. Hvis du er kommet op i årene og er ked af dine ansigtsrynker, er botox en god løsning. Det er nemt, hurtigt og forholdsvis smertefrit. Du skal dog være varsom, for mange for smag for denne form for rynkebehandling. Hver gang disse mennesker ser så meget som begyndelsen til en rynke, spurter de ned til deres lokale klinik og forlanger at få den fjernet med det samme. Det kan nemt tage overhånd og så ender man med at miste al form for ansigtsmimik. Hvis man kan styre det, er det dog en god måde at få de irriterende rynker væk på.

Behandling af rynker med botox Århus

Næsten alle mennesker får i løbet af deres tid rynker i ansigtet, som de ikke er glade for. Nogle mennesker vælger at få gjort noget ved disse irriterende rynker. Nogle af de mest almindelige rynker, som med fordel kan behandles med botox er smilerynker omkring munden, rynker i panden og rygerynker på overlæben. Hvis du er uheldig at have fået mange rynker i en tidlig alder, kan det sende et misvisende signal til omverdenen. Rynker kan signalere at man er gammel, stresset eller træt. Det er de færreste der ønsker at signalere dette til deres medmennesker, og derfor er der mange der vælger at få udglattet rynkerne ved hjælp af Botox.

Selve behandlingen foregår hurtigt og forholdsvis smertefrit. Produktet går ind og lammer muskulaturen i ansigtet, der hvor det sprøjtes ind. Det giver et flot resultat i de fleste tilfælde. Der er ikke nogen manual til hvilke rynker der kan behandles og hvilke der ikke kan. Det er op til den enkelte behandler at vurdere om det kan svare sig at behandle den pågældende rynke. De forskellige behandlere har forskellige syn på hvor lille en rynke skal være for at det ikke kan betale sig at behandle den. Det må være op til den enkelte behandler og patient i fællesskab at vurdere hvilke rynker, der skal behandles. Ofte skal man til en konsultation inden behandling kan påbegyndes. Her får man informationer om behandlingen og aftaler nærmere angående behandlingen.

Hvad er botox egentlig?

Botox kaldes nogle gange også for Azzalure. Produktet er godkendt som lægemiddel, og der er dermed ikke noget farligt ved at få det sprøjtet ind i huden. Produktet indeholder det aktive stof botulinum toksin A, som er fremstillet af et naturligt protein. Det vil sige at det gradvist nedbrydes i kroppen og forsvinder i løbet af nogle få måneder. Der efterlades derfor ingen farlige stoffer i kroppen. Produktet går ind og lammer nerverne og udglatter huden, der hvor det sprøjtes ind. Virkningen er midlertidig og efter nogle få måneder, får man igen al mimik tilbage i de områder, der er blevet behandlet med botox.

Lisbeth Carlsen

Læs flere artikler af denne skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *